Tentang Muzika Hari Ini!!

r.e.h.a.t.s.e.b.e.n.t.a.r

23.1.10

tak lame pn, cume 2 minit je..

genre: seram suam2 kuku..
bahasa perantaraan: wa lu, lu wa..(nk kasi wa nmpk berani sket)


wa sure rmi yg da penah dengar dan penah alami..
ade org ckp itu disebabkn keletihan..
ape tah name saintifik yg saintis bg..
wa da lupe..
dlu wa penah je kne..
jd wa anggap btol la ape yg saintis kate..
tp arini wa nk sangkal gle babasnye..
wa bangkang yg arif!!..
papepon, xde cte lebey..
mari ikuti siri yg mencuakkn diri wa yg sememangnye berani2 cuak ni!!..


.Sabtu 23 Jan 2010.

-0134-
* wa tutop laptop(laptop pinjam)..
* pegi tandas..
* masuk bilik + set alarm + tdo..


-0445-
* alarm memekak..
* usha hp, tutop alarm..


-0458-
* bgn kejut member kije wa..
* tggu turn masuk tandas..
* x mandi, cume basoh mke + gosok gigi..
(ak bkn xmo mandi, tp sejuk gle babas!!)


-0513-
* gerak ke kg melayu(tmpt naek ntok crew ke platform)..
* wa pegi sn sbb ade barang nk kne anta ke platform..


-0532-
* sampai kt kg melayu..
* kuarkn barang + daftar barang nk dianta..
* panggilan ntok crew yg nk ke platform..
* anta barang naek kapal..


-0614-
* gerak balik umh..
* smayg suboh..


-0635-
* sambung tdo..


-0700-
* terjaga sbb sejuk..
* usha hp da pukol bp..
* btol2 tepat kol 7 pagi..
* tarik slimut sampai ke telinga + mengiring badan ke kanan..
* ade org maen pijak2 katil wa..bunyi spring krek 3x..
* wa da hangin!!nk maki sape yg dok maen pijak2 katil wa..
* skali wa terkedu..sape yg pijak katil wa??..
* terus wa x bley gerak..
* wa usha member wa nyenyak tdo(kuang asam!!)..
* bayang2 besar wa nampak.cis cis cis!!..
* mulot x bley bukak..
* wa try..senget2 mulot wa nk try bersore..
* allahuakhbar!!(x bape clear sbb mulot wa senget)..
* trus wa bley gerak.syukur..
* trus tgk hp, kol 7.02pagi..
* 2 minit je kn..wat da fish!!
* wa da xbley tdo..
* cuak2 berani wa tahan mata..
* tahan nye tahan last2 tertdo..


-0845-
* terjg dr tdo trus pegi mandi..
* wa diam je.x btau pon mmbr wa.hoho..
* siap2 trus kuar p cari barang lg..


buku nota!!:
- wa cuak..
- jadahnye menatang tu dtg pagi2..
- da kol 7 pagi kot..
- lu org caye x ape yg wa cte ni??
- lu org bley xplain kt wa x??wa da fenin..
- lg 1, kt miri ni ms awal.kol 7 sm cm kol 8 kt semenanjung..
- wa fenin.tolong solve misteri nih!!..
challo..

Aku si penganggur jalanan..,,

30 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.mmg misteri ;p

::[si putihpurple]:: said...

yg mula2 tu aku xpnah de xperience lg..xnk ckp ape..

tp yg psal kul 7 mcm kul 8 tu mmg la kan..sbb dolu2 kan mahathir da synchornize kn mase semenanjung ngn sbah srawak..dolu2 beza wktu sane ngn sni(cehh..mcm aku ade kt smnnjung je skrg) sejam..mesti ko tido time cegu history ko ngajar kan??

wakaka:D

khalisyaa said...

uish...
serem wa denga..
huhu

fiD said...

kat asrama aku dulu aku pukul 7.30 bro, rasenye jin la, bukan setan

Kapten Luffy said...

si Jalak yg datang rindukan ko
ROH dia berterbangan masa dia tido

joegrimjow said...

baca je
xcaya
xcaye...

Lt. Danny Rock said...

lu jgn byk riso,
wa pn salu gak kene tu,
mmg benar saintifik tuh,
menda tu terjadi bila badan kita betol2 penat,
wa salu kena bila time wa tak cukup tido, dan mse tu lak wa nk tido..
wa pun tak leh gerak cam lu,
lame2 sket br wa bleh gerak blik

jgn riso la bro.. tu bkn antu ke jembalang, tu body kita react paralyze bila badan kita betol2 penat tapi otak kita masih lagi berfungsi aktif

tak caye g cr kt tenet

ezzati said...

anak2 toy main lompat2..katil lu empuk sangat kot...

shakinah said...

hantu la tu

oranglidi said...

kena tindih? wa pun penah kena.

baca ayat kursi la..

3qul sblum tidur jgn dilupa.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

babi ko.aku terbaca masa pkl 3 pagi.meremang bulu dada aku.

apek said...

mampos la ko pasni..yaha!!!


p/s-asal aku suke lak nie..haha

shapikapikabon said...

kes ni banyak2.
dia ala-ala kena tindih waktu tdo la. :)
tu yg kau tak boleh nk becakap or bergerak.
benda tu mata merah,besar,hitam dan berbulu.itu lah jin/syaitan/hantu yang mengganggu.
sebelum tdo jgn lupa baca ayat kursi.
insyaALLAH takde benda kacau kau.
kalau ada lagi,azan or baca ayat kursi.
tp jgn la sesekali pandang dia sbb rupa dia mcm yg aku ckp tu.
kalau kau berani silakan. :)

p/s : aku bgtau kau je sbb asrama aku time form one dulu,selalu sangat2.naek bosan dah diorang.alhmdulillah aku tak pnah kena.

shapikapikabon said...
This comment has been removed by the author.
{lumut} said...

hantttuuuu..takkkuuuttt..hehe

|arieza| said...

wow.. paranormal. huhuhu takut nye .. klu i la kan, mgm nangis time2 tu jugak.. huu eh u kt miri? haha i dari kuching. u tgh outstation kt sane ek?

|arieza| said...

tp ape2pun, bnda2 halu gitu mmg wujud.. huhu lg2 kt kwsn miri. area2 timur swak.. huhuh mmg agak dipercayai.. tp jgn smpai hilang smgt. mereka jugak hamba Allah :)

::[si putihpurple]:: said...

weh beskot merry!!
lpas aku bace entry ko aku jd seram sejuk..sbb mmg sejuk pon kt cni..pastu tibe2 plak pintu umah bunyi gedegang!!aku trus terkedu lalu aku dian kaku di luar ini keseorangan..benci tau!!aku baru je nk truskn niat aku tuk stdy..pastu trus aku ttup lptop pastu aku pi tgk pintu..eh xkunci lak..aku kunci pastu aku trus masuk blik tido!!selamat la stdy aku tu..cis!!sume ko punyer psal!! haha..


eh..pnjg nyer..wakaka:D

.siv. said...

bace lah b4 tidor pakcik!


pakcik.
rindu ouh kat kau.
kau boleh msg2 tak?

Ervina Razali said...

ende2 cmni...bile2 ley muncul beb..
xkesahla pg@ptg@mlm...
yg penting kite kne kuat...
amalkn ayt Kursi dude sblm tit0 (7X) n lps solat (ikut suka ko,pling sikit 3X)..insy'Allah,kau akn di lindungi..

Adeqq said...

hadeii.. TERbace lak entry koo.. dahla aku balik sorg jap lg nih. ala, anggap je itu cuma mainan tidur. die saje nak tumpang selimut kot. sejuk tuh. hahahaha

(aku takot dalam gelak. Apekah!)

ikanriang said...

penah jugak kene, tapi orang kate bende tu jadi sbb kite penat.
aku penah kene tym kat skola.
malam, time stay up.
aku 'jerit' punyela kuat tp membe lain tak pasan tym tu sbb gelap. agak cuak kan?

yusuf mujahidin ™ said...

salam bro


cuak gk cite nih...
pnah kne...mcm2 teori de kua....adeh

hisham said...

bro lu cam menteri la...penuh jadual ek...dasat2...

seroja jingga said...

beskooooooooooot
rindu tak akak?
sorry sangat..akak dah lama tak melepak sini ats faktor kesihatan..

sib baik dia datang kejap..kalo dia duk lepak sampai esok nye ha amacam? tapi kalo nak datng,..tak yah tunggu mlm..bebila buleh


chow..

org jahat said...

catatan seorg loser?

apakah?

Abcdeftyyhahh. said...

sudah pernah mengalaminya. hmm amlkan ayat kursi ye :) insyaallah :D

yoro okino said...

uishh bahaya..
baca doa bnyk2

cik CumeY said...

beskot aku rindu ko...

banyak kali nk msg ko..tapi keadaan tak mengizinkan..

take care beskot!

lap you..muahahaha

✖sLap mE pLz!™✖ said...

erkkk,,,,