Tentang Muzika Hari Ini!!

r.e.h.a.t.s.e.b.e.n.t.a.r

15.5.10

hairan yang sedikit menghairankan..


salam ceria..

tajuk mcm bongok kn??.. trima kaseh sbb stuju.. tp xpe.xde ape yg perlu dirunsingkn.. aku sehat sejahtera.tq sbb caring.. mari kita mulakn pengembaraan penuh aksi!!.. merujuk tajuk di atas (sambil wt isyarat tgn).. aku kehairanan kenape tajuk cmtu..



hairan kn??.. dan lagi hairan ble word 'hairan' terlalu banyak ke udara.. begini cte nye.. td aku ke kedai buku.. ape??ingat aku x minat membaca ke??ces.. masuk dan mata trus ke arah ruangan novel.. nk pastikn line clear or x.. sila jgn salah faham.. aku bkn nk bli novel.. bkn juga nk bli kamus.. tepat jangkaan aku. ruangan tu mesti penuh ngan gadis²..



ni la yg menyebabkn aku hairan yang sedikit menghairankan.. pesal org pompuan minat baca novel??.. x bley blah btol. pastu ble baca siap bley beremosi sorg². lg la x bley blah (berdasarkn bancian yg telah aku wt).. ye re mane tangki btol!!..



tp kn..lantak la. biar la mereka ngan dunia mereka.. cume tolong jgn memenuhi ruang sbb ssh aku nk pegi amik majalah apo.. akak kedai buku, sila la pindahkn ruangan majalah apo etc ke tmpt laen.tq.. lg satu kn, nape kt kedai buku aku pegi td xde sorg pon awek cun??. nmpk sgt dorg ni x minat membaca.heh. jd plan nk cuci mata gagal!!..



kehairanan yang menghairankan yang terakhir (ayat keling ape ni??) ialah kenape duit macam air??..walhal air x penah mcm duit. hairan hairan haiwan.(haiwan??) nk tau x?? yang cabut bulu ketiak sgt feeling!!..hairan kn ble aku btau benda x berfaedah ni??.cukup² la tu merepek.challo..

notis bod!!:
oit geng, aku free nih. ble aku taip free xde la membawa mksd yg aku ni percuma. sila la jgn lurus sgt.. ape xtvt mlm ni n esok??cpt²!!..
esok Hari Cekgu walopon sbenanye esok hari ahad..slamat Hari Guru cekgu.ni khas ntok cekgu btol je..bakal cekgu jgn nk sebok!!.hakhaks..

Aku si penganggur jalanan..,,

4 comments:

Jalak lenteng said...

Hahah..mak aku ckp oang yang baca novel nih die kuat imaginasi la..tapi ko kene respek kat author novel tau..dengan hanya perkataan bley merangsang jiwa pembaca (setelah membuat bancian)..mcm baca majalah apo gak..cube ko tgk lawak lambok..cam puki kan..kakakaka

Afzainizam said...

Keluk kemudi tidak dilupa,
Baru seimbang pelayaran kita;
Para Guru amat berjasa,
Bakti Guru disanjung mulia.
~~~@@@~~~
Selamat Menyambut Hari Guru
”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhhh aku dulu-dulu aje suka baca novel tapi sekarang tak sempat baca pun.....

waarrgghhh aku tak sauka baca buku tebal-tebal aku akan tidur cepat....

|arieza| said...

oh sgt hairan.. ooo awek2 cun mgkn mls sbb diorg tau klu otak slow pun xpe,, muka dh lawa, datuk2 sure nak :p hahahha

wong ah ian said...

aku setuju dengan semua komen di atas..yeehaa!!