Tentang Muzika Hari Ini!!

r.e.h.a.t.s.e.b.e.n.t.a.r

28.12.09

rasa itu..

..mata..
dari jauhku pandang..
seluas kehijauan bendang..
agar segala rindu hilang..


..tangan..
inginku gapai..
tapi sayang, tak sampai..
masih mampukah untuk dicapai??..


..bibir..
kelu untuk berbicara..
mungkinkah jadi sia²??..
tak kan tau selagi tak cuba..


..hati..
bukan mahu meminta²..
hanya ingin merasa..
walaupun ia seketika cuma..

ha ha..

.titik.

Aku si penganggur jalanan..,,

27 comments:

cik CumeY said...

aku rase sesuatu kat cnie...

{lumut} said...

aku pon rase sesutau kat cnie..
rasa lain entry ni.

hmmm

miSs s!v said...

astaga.
cc lagi.



beskot jatuh cinta.
titik.

piNky LuCiA said...

mata.. tangan.. bibir.. hati.. semua adalah anugerah Allah.. =)

Razman said...

aku pun nak rasa sesuatu kat cni la...haha.. ada spe2 lg nak rasa?

Razman said...

aku pun nak rasa sesuatu kat cni la...haha.. ada spe2 lg nak rasa?

ZihNuN FaTiN said...

tepuk dada tanya diri sendiri..hehehe

sayu=pilu said...

hurm....aku rasa lain la kat sini.....sesuatu yg hilang mcm tetinggal jerk....

shakinah said...

aku pun rasa.

oranglidi said...

Wa rasa nak terbang.

mamai said...

BESKOT KAU SUKA KAT SAPER ADAKAH DIA SUDAH BERPUNYA...

seroja jingga said...

very the sesuatu ....

nenek™ said...

beskot dh lupa aku dh..cube wt sajak psl aku ni..

beautiful_rose said...

mencari sesuatu atau kehilangan sesuatu?

Mr.Chenta said...

luahkan je perasaan kat dia ! =D

(kalau betul la entri tu pasal ni) =D

jalak lenteng said...

aku rase nak tekentut...

ah ian said...

aku rasa nk berak..td mkn bnyk sgt..

lu jatuh cinta ngn sape lak ni?..

miEz haNeM said...

kenapa dgn KO BESKOT??

Rara said...

mood tgh bunge2..hehe :)

|arieza| said...

aik.. haha entry sini pun dh mcm emosi ah fatt. korg ni smnjk blk dr gath, semua pakat2 jatuh hati kt masing2 ke? hahaha sungguh kuat dunia cyber ni :p after gath, after bjmpa, semua menaruh perasaan :p pheewiiit!! :p

Anonymous said...

ermm..
lama-lama sekali visit sini, tuan rumah dalam mode "cinta itu membunuhku" hehe !!!

neway, love is suffering, i can see that in u... :P



salam sayang dari jauh!! :)

.dd.

told la hejauw said...

kaki..tinge..idong?? xder??hahhaha...
ak rase...rase..rase...raseee... ntah ...xtau hahha

Frodo Baggins said...

beskott ~ jangan suka bini org. tak baik!! Sila control mata, kaki, tangan, hati & BIBIR ko tu ... walaupun kau hanya ingin merasa cuma seketika?? x bleyyyy beskot! tak pijak bumi ko nanti ..


muakakkakakakka


>>_________<<


happy new year!

pisey said...

turut merasa.
em.em.em.

hisham said...

wei..sume org asik berpuisi n bersajak je ni...aku dhla buta sume tu...haha..ok la...HNY bro

faiq said...

mana kaki?

budak genting said...

ko suke sape biskut?
aku tau ko suke sape...
luahkan lah kat die.
die single lagi lah oiiii