Tentang Muzika Hari Ini!!

r.e.h.a.t.s.e.b.e.n.t.a.r

21.3.11

yang terdalam..


dulu, aku penah janji tapi gagal aku tepati..

dan akhirnya janji tinggal janji..
sangat senang berkata daripada melaksana..
super stuju!!..
nak mintak maaf kat orang memang mudah(bagi aku)..
tapi nak dapatkan balik kepercayaan, tu sangat² payah..
hubungan takkan chantek macam dulu..
ntok kau..
aku mintak maaf sebab hanya pandai berjanji..
dan ini maaf paling atas..

*skang ni kerap gle maen msg ngan hotlink.gle tak syok!!..

4 comments:

::[putihpurple]:: said...

aku mai nk ckp yg aku pun super duper setuju yg nk dptkan blk kprcayaan tu sgt ssh..mati hidup blk pun blum tntu dpt..(tp mcm xlogik plak mati idop blk..huhu)

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

aku pn kerap maen msj ngn hotlink gak..hotlink tu admire aku sesangat huhh!

beautiful_rose said...

mari aku call ko.
kredit percuma aku sia2 jerk habis utk mlm ini tanpa faedah.
x tau nak call siapa...

miRacLeguRL said...

alaa.. men msg ngn hotlink pn bes ape..haha