Tentang Muzika Hari Ini!!

r.e.h.a.t.s.e.b.e.n.t.a.r

30.11.09

entri pantas!! : akhir..


Assalammualaikum w.b.t.

harap korg sume sehat..


ini entri pantas!!..
mcm lipas kudong!!..
sgt pantas!!..
sila ikat kemas tali pinggang ramping kledar anda!!..
ak taip ape yg ade dlm kepala..
pagi td setel satu hal..
pastu pegi wt ic..
kne denda rm100!!sgt wOw kn..
kne jg ic leklok pasnih..
ak da nk gerak blk hostel da ni..
kalo ade mase,ak updet lg k..
sila la rindu ak slalu.agagaga..
cm bongek je..


sori geng..
ade blog yg ak x sempat singgah..
jgn terase hati k..
ak nk btau..
arini ak sgt gumbira..
ye..sgt² gumbira
penantian suatu penyeksaan..
tp ble dpt ape yg dinantikn..
penyeksaan pon hilang.hehe..


ak sgt bersyukur..
rase cm nk cium org je la..
ini khas ntok gadis²!!..
jejaka out.haha..
ak nk kongsi ngan korg tp ms jeles..
kalo ade kesempatan ak kongsi k..
sampai kita ketemu lg..
salam..

Aku si penganggur jalanan..,,

27 comments:

::[si putihpurple]:: said...

1st!!!

::[si putihpurple]:: said...
This comment has been removed by the author.
::[si putihpurple]:: said...

eh da ade ksempatan blom??
cpt la citer..

kekeke~

wow!! mau cium..??ni blaja ngn mat bangla la ni..ish2..

kuikuikui~

\(^___^)/

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ehem3 ;p

chah~ said...

hoho.. aku bace dgn sgt pantas..

beautiful_rose said...

wow! sgt pantas aku bce entry ini...... =p

ber_uwang said...

wel kam to nilai...

told la hejauw said...

cehhh..dikau tinggalkan ak dgn sebuah tnda tnya...smpi hati dikau..hahah

sI tEDI said...

nak ciom sape?

joegrimjow said...

gadis dlm blog ku camne?

Rara said...

mg sgt pntas la..smput ak bce..haha :D

seroja jingga said...

ciuman beskot dah sampai kat sini..tapi tak kene kat akak..kene kat mamat bangla yang tengah lalu nih..

sila cium akak balik semula!

Razman said...

alaaa..bru nk cium abg beskot..haha.. rse nk trajang je org buat entri tgantung ni..persoalan juga satu penyeksaan..

LORD ZARA 札拉 said...

nak cium sapa?
aku ke?
aku rela~
hahaha~

jalak lenteng said...

pantas2 pon...suar sempat pakai tak?..jgn dah nek moto baru terasa sejuk2 kat kaki sampai ke peha..

mier@merr said...

uish..sib bek pkai talipinggang td...

sgt rindu abg beskot..ekeke..

{lumut} said...

ehemm...
aku tersedak sambil terenyum bangga..haha..jahat gile gelak.

main cium2 ye.terajang kang.haha

cinta lea ixora said...

owh....
aku juga gadis....
errkkk... heeee
npe hepi smcm ni...

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

rindu la...rindu nk mkn biskut chipsmore. haishhh..

jalak lenteng said...

mamat ni tak kacak arr..ape yang koang rindu sangat nih..ahahahaha..aku plak jeles tengok gadis2 kat sini sebok caring pasal mamat nih..

jalak lenteng said...

mamat ni tak kacak arr..ape yang koang rindu sangat nih..ahahahaha..aku plak jeles tengok gadis2 kat sini sebok caring pasal mamat nih..

Fatt Chin Choy said...

kami akan merindui mu abang beskot

acap said...

nak cium jugak...
boleh?
hahaha

rizputra7 said...

entri ko memang laju...tapi enjin tenet aku terlalu slow...aku rasa sama jer jiwa kelajuan ku ini...hahaha..ok2 selamat sampai ke tempat dituju bro...


p/s : aku dah tukar link blog disebabkan ada masalah2 yg tak dapat nak dielakkan...nie blog baru aku http://riz7.blogspot.com/

|arieza| said...

wah nak jugak main syiom2 hehe mcm best je :p

apek said...

nie ape cium2..cam pelik je..die gay..hahaha

cik EPAL said...

nak kongsi apa sebenarnya?? :D